View Magyar Válogatott Eb Keret 2021 Gif

View Magyar Válogatott Eb Keret 2021 Gif. A fradi játékosa még nem szerepelt a nemzeti. Bogdán ádám (ferencváros), dibusz dénes (ferencváros), gulácsi péter (rb leipzig) védők:

Megvan, ki vezeti a magyar válogatott Franciaország elleni ...
Megvan, ki vezeti a magyar válogatott Franciaország elleni ... from m4sport.hu
A legjobb felálláshoz képest nagyjából 15 ponton kényszerültünk változtatni a keret kialakításakor. Fiola attila (puskás akadémia), bese barnabás (mtk budapest), guzmics richárd (wisla kraków), juhász roland (videoton fc). 143,962 likes · 8,933 talking about this.

Marco rossi a szeptemberihez képest keveset változtatott, de a szokásosnál kicsit bővebb keretet hirdetett ki a válogatott októberi mérkőzéseire, mivel ezúttal három meccsen lép pályára a csapat.

Bogdán ádám (ferencváros), dibusz dénes (ferencváros), gulácsi péter (rb leipzig) védők: Marco rossi a szeptemberihez képest keveset változtatott, de a szokásosnál kicsit bővebb keretet hirdetett ki a válogatott októberi mérkőzéseire, mivel ezúttal három meccsen lép pályára a csapat. Ki maradt ki, aki meglepetésnek számít? A legjobb felálláshoz képest nagyjából 15 ponton kényszerültünk változtatni a keret kialakításakor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url